Bővebben a búzafűléről - Organikus Magyar Búzafűlé - közvetlenül az őstermelőtől

fagyasztott búzafűlé

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Grassdrop - Fűcsepp

Termékünk neve hitünk szerint kifejezi azt a gondoskodást, ahogyan végig kísérjük a mi búzafűlevünket, a gondos mag választástól a csíráztatáson, hajtatáson, növesztésen, vágáson, préselésen és gyorsfagyasztáson keresztül egészen a csomagolásig és a fogyasztónak történő átadásig. A Grassdrop - Fűcsepp a búzafűlé, amiben benne él szinte az összes elem, amire az embernek az egészséges és hosszú élethez szüksége van.

Mitől más a mi búzafűlevünk? Őszintén szólva, pontosan nem tudjuk. A tönkölybúza magokat csak és kizárólag ellenőrzött bio gazdaságokból szerezzük be. Van egy organikus technológiánk, amit következetesen és szigorúan alkalmazunk. Az eredmény pedig kézzelfogható: SGS laboratóriumi jegyzőkönyv a főbb és fontosabb összetevőkről, valamint nem utolsó sorban a minden más eddig általunk és a fogyasztóink által kóstolt búzafűlénél kellemesebb, élvezhetőbb, édesebb ízhatás! Ha Ön is kíváncsi rá. mi a különbség, akkor egyet tehet: kóstolja meg! Nem fog csalódni.
Hamarosan nyitunk itt egy vendégkönyvet, ahol minden kedves búzafűlé fogyasztó leírhatja a tapasztalatát.

Az nem kérdés, hogy búzafűlé egy csodálatos, természetes forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek.

Mi magunk a bio-tönkölybúzát organikus körülmények között termesztjük, 9 napos korában kíméletesen préseljük ki a fű nedveit majd hirtelen -70 °C fokra mélyfagyasztjuk, hogy megőrizze mindazon vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, amiket a teremtés neki szánt.

Fogyasszák élvezettel az egészségük érdekében! Mint ahogy azt mi magunk is tesszük, nap mint nap.

4028 Debrecen, Jánosi u. 15.
Mobil:     +36 30 9358 222
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz