Hasznos tanácsok - Organikus Magyar Búzafűlé - közvetlenül a termelőtől

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hasznos tanácsok

A legjobb természetesen az, ha frissen levágjuk a füvet, kipréseljük, és azonnal fogyasztjuk. A mindennapi életben azonban nincs erre mindig lehetőség, így a tápanyagok megőrzése érdekében lefagyasztják a frissen vágott búzafüvet.<br />Fogyasztás előtt vizet forralunk, beleöntjük egy nagy bögrébe, a bögrébe pedig beleállítunk egy hőálló csészét, és ebbe tesszük be a búzafű kockákat. Folyamatosan kevergetjük, ami azért nagyon fontos, hogy ne melegedjen túl a búzafű olvadás közben, mert akkor a benne lévő vitaminok eltűnnek. Márpedig a rostanyagok, a klorofil, az ásványi anyagok és az enzimek nagyon fontosak a szervezet számára, de ezek a szárított, vagy a nem megfelelően felolvasztott búzafűben nincsenek meg olyan nagy számban.<br />Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!<br />Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a TV2 képernyőjére. Hosszú hónapokig tartott, míg kiderült, mi okozza a fájdalmát. Orvosról-orvosra járt, míg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.<br />Fagyasztott bio búzafűlé megrendelhető:<br />www.buzafulebolt.hu/webshop.html
 
Google PageRank
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz