A tönkölybúza kinek ajánlott? - Organikus Magyar Búzafűlé - közvetlenül az őstermelőtől

fagyasztott búzafűlé

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A búzafű


Vajon megér Önnek az egészsége,
a jó közérzete, a vitalitása napi 200 Ft-ot?


B Ú Z A F Ű L É

Egyre többet hallani róla, hatásairól pedig ódákat zengenek.
De mi is tulajdonképpen ez a "csodanövény", valóban különlegesség számba megy, vagy akár a mindennapokban is találkozhatunk vele?

Bio Búzafűlé mint immunerősítő és méregtelenítő

Hogyan lett a búzafűből “csodanövény”?

Aqirava professzor és Béhu László Rend terápiája a szervezet belső rendjének visszaállítására és általános regenerálódására ajánlja.
A füvekben lévő hatóanyagot a ’30-as években Dr. Schnaubel és Dr. Koehler fedezte fel Amerikában
A búzafüvet Ann Wigmore és Viktor Kulvinskas tette híressé, akik sokakat meggyógyítottak súlyos betegségükből. A fiatal füvek kipréselésével zöld levet nyertek, mely vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és klorofill gazdag forrása.

Kiknek ajánlott a fogyasztása?

- kismamáknak (2. trimesztertől, mértékletes fogyasztása, napi 1 teáskanál)
- szoptatós anyáknak (mértékletes fogyasztása, napi 1 teáskanál)
- gyermekeknek (3 éves kortól, mértékletes fogyasztása, napi 1 teáskanál)
- időseknek
- sportolóknak
- szellemi és nehéz fizikai munkát végzőknek
- diákoknak
- tumoros betegeknek
- boldog idős emberek
- beteg embereknek, mivel erős roboráló hatása révén még kondicionáló anyagként is kiváló
- meddőségre elsősorban férfiaknak, hogy a DNS eredeti állapotát vissza tudják állítani
- azoknak a pároknak, akik gyereket akarnak nemzeni
- a hiányos táplálkozást folytatóknak

Fontos, hogy fogyasztása éhgyomorra történjen, és ivása után legalább félórán át ne jusson szervezetünkbe szilárd étel.

Ahhoz, hogy a táplálékból a megfelelő mennyiségű ásványi anyagot és vitamint fel tudjuk venni, ajánlatos friss élelmiszert, vagy lehetőleg természetes ételeket fogyasztani. Sajnos a mai zöldségek és gyümölcsök tápanyagban szegények, és legtöbbjükből nem is tudunk eleget enni. A füvek több mint 90 olyan ásványi anyagot tartalmaznak, melyek a kiegyensúlyozott anyagcseréhez szükségesek.más módon pótoljuk. A búzafű és az árpafű erre nyújt kiváló lehetőséget.

A búzafűben valamennyi, a szervezet számára fontos fehérje nagy mennyiségben megtalálható. A búzafűlé kb. 25%-a fehérje. Ez több mint a tojásban vagy a húsban található 16%. Nem elég, ha egy élelmiszer sok fehérjét tartalmazzon, biológiailag is aktívnak kell lennie. Ezt a testépítők is nagyon jól tudják (pl. Fekete László).

FONTOS! A gabonafűben lévő fehérje sokkal könnyebben emészthető, mint az, ami a húsban található. Ezek a fehérjék feldolgozhatóak, a hússal ellentétben pedig nem okoznak krónikus betegségeket, mint például a köszvény, ill. a rákos megbetegedésekért is felelőssé tehető savas környezetet sem hoznak létre a szervezetben. A húsban állati eredetű fehérjék mellett megtalálhatók még a purin, a koleszterin és a különféle zsírok. A purin a húgysav fő forrása. A tiszta fehérje készítménnyel ellentétben a gabonafű még nagy mennyiségben sem károsítja a vesét.

A búzafűben valamennyi típusú fehérje nagy mennyiségben megtalálható, melyek együtt is működnek. Az izolált fehérjék bevitele általában hatástalan, néha pedig egyenesen káros is lehet.

Az acerola cseresznye vagy a búzafű C-vitamin tartalma és az aszkorbinsav között kémiailag nincsen semmi különbség. Hatásában azonban óriási az eltérés, mivel a szervezet egészen másképp dolgozza fel. Ehhez jön még a növényi hatóanyagok szinergetikus hatása. Mesterségesen ilyen szimbiózist előállítani képtelenség. Ezt az egységes hatóelvet eddig csak a természetnek sikerült létrehoznia.


Aktív enzimek kincsesbányája

Az enzimek a gabonafüvek legfontosabb alkotórészei, de valamennyi friss gyümölcs és zöldségéi is. A friss élelem mindig jobb.

-proteázok: elősegítik a fehérjék emésztését
-citotróm: oxidáz-antioxidáns, a sejtlégzés elengedhetetlen eleme
-amiláz: elősegíti a keményítő emésztését
-lipáz: zsírbontó enzim
-fikocianin: segíti a vérképzést
-transzhidrogenáz: segíti a szívizom szöveteit jó erőben tartani
-SDO: (szuper-oxid-dimutáz) valamennyi sejtben megtalálható, fékezi az öregedést, szabadgyök fogó
-kataláz: katalizálja a hidrogén peroxid vízzé és oxigénné bomlását a vérben és a szövetekben
-peroxidáz: hasonlóan működik, mint a kataláz, csak a sejtek szintjén

Amikor ezek az enzimek mennyisége csökken és erősségük hanyatlik, azaz az öregedés folyamata során, a test egyre kevésbé tud elbánni a nehéz zsírokkal, a fehérjékkel és a fölösleges kalóriákkal. Az is említésre méltó, hogy az enzimek közül három, mégpedig a citokróm-oxidáz, a peroxidáz és a kataláz aránylag nagy koncentrációban található meg a normális vörös és fehér vérsejtekben. Ugyanakkor a rákos betegek testében számuk jelentős mértékben csökken.

A frissen préselt Búzafűlé ajánlott immunerősítő kisgyermekek számára, valamint terhesség alatt kismamák is nyugodtan ihatják.


RENDELD MEG MOST4028 Debrecen, Jánosi u. 15.
Mobil:     +36 30 9358 222
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz