Partnerprogram - Organikus Magyar Búzafűlé - közvetlenül a termelőtől

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Partnerprogram

Elindítjuk a Grassdrop mélyfagyasztott búzafűlé Partnerprogramját!

Bár tudjuk, hogy sokan ingyen is ajánlják másoknak a természet ajándékát, a búzafűlevet, ez a rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy jutalmazzuk a lelkesedést. Hisszük hogy sokakon segíthet a búzafű levének fogyasztása!

A Partnerprogramban ingyenes regisztrációval lehet részt venni. A Partnerek saját azonosítóval ellátott bannert és ajánlói linket kapnak, amelyeket elhelyezhetnek saját weboldalukon, hírlevelükben vagy egyszerűen csak továbbküldik e-mailben. Az ajánlásaikból létrejövő forgalom után ajándék pontokat kapnak a Partnerek, amit le lehet vásárolni, vagy kifizetésre kerül a Partnernek.


Kétféle Partnerprogramot indítunk:

Szatyor Közösségi Partner

Ez elsősorban azoknak szól, akiknek fontos a saját egészségük, szeretik a búzafűlevet, ugyanakkor a saját búzafűlevüket szeretnék olcsóbban megkapni. Ebben a programban a regisztrált Partnereknek az eladásai után 10% ajándék pontot írunk jóvá. Ha tehát van, vagy lesz Önnek legalább 10 olyan ismerőse, aki szívesen fogyasztja egészsége érdekében a búzafűlevet, és Ön segít abban hogy eljusson hozzánk az igénye, akkor Önnek gyakorlatilag ingyen van a búzafűlé fogyasztása! Ha csak öt kedves ismerőst talál, akkor Ön féláron jut hozzá a búzafűléhez. Ez egy egyszerű program, nincsenek szintek és továbbajánlások.

Kis Hálózati Partner

Ez a program azoknak készült, akik népes ismeretségi körrel, sok olyan ismerőssel rendelkeznek, akik fontosnak tartják az egészséges táplálkozást, és nekik is vannak további ilyen ismerőseik. Ez a program már - amellett, hogy az egészséget javító, de a pénztárcát nem terhelő tápanyag bevitelre ad lehetőséget - egy kis mellékjövedelem megszerzését is lehetővé teszi. Ugyanis a partnereknek, az általuk hozott forgalom után három szinten adunk 5% ajándék pontot.

Akik kereskedésükben szeretnék értékesíteni a Grassdrop fagyasztott búzafűlevet, látogassák meg az Üzlethálózat
oldalunkat

A Partnerprogramokról részletes leírás és üzletszabályzat a partnerprogramot kezelő webirodában található, ennek linkjét a lenti űrlapon jelentkezőknek megküldjük.

A jelentkezéseket nyilvántartásba vesszük és a Partnerprogram indulásakor értesítést küldünk a végleges regisztráció linkjével.

Partnerek
Organikus Magyar Kézműves Búzafűlé


Szatyor Közösségi Partner
Kis Hálózati Partner


 
Google PageRank
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz