Organikus Magyar Búzafűlé - közvetlenül az őstermelőtől

fagyasztott búzafűlé

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:Vajon megér Önnek az egészsége,
a jó közérzete, a vitalitása napi 200 Ft-ot?


B Ú Z A F Ű L É

Egyre többet hallani róla, hatásairól pedig ódákat zengenek.
De mi is tulajdonképpen ez a "csodanövény", valóban különlegesség számba megy, vagy akár a mindennapokban is találkozhatunk vele?

Miért érdemes Önnek Grassdrop Búzafűlevet fogyasztani?
Elsősorban azért, mert segít megőrizni egészségét. A búzafűlére úgy kell gondolni, mint egy táplálékra, méghozzá egy hihetetlenül egészséges táplálékra! Megkérdőjelezhetetlen, hogy olyan anyagokat tartalmaz, melyekről régóta tudjuk, hogy nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára. Mégis mik ezek? Lássuk sorjában:

- Vitaminok (A, B, C, E, F, K)
- Ásványi anyagok
- Enzimek
- Aminosavak és fehérjék

Kinek érdemes fogyasztani?
A fent említett anyagokról tudjuk, hogy óriási szerepük van a betegségek megelőzésében. A fáradtság és a  levertség gyakran ezeknek az anyagoknak a hiánya miatt lép fel. Modernkori táplálkozásunk egyik eredménye pedig a szervezet elsavasodása, mely az oka lehet az elhízásnak. Ebben az esetben is segíthet a búzafűlé, mert lúgosítja a szervezetet. Összetételéből adódóan gyakran használják a búzafűlevet daganatos betegeknél is, ahol fokozottan fontos a vitaminok és nyomelemek bevitele, és az immunrendszer erősítése.

Mit jelent az, hogy hibernált búzafűlé, és ez miért jó?

A búzafűlé a kipréselést követően 20 perccel már elkezd átalakulni, és veszíteni értékes összetevőiből. A hagyományos fagyasztás túl sok ideig tartana, és ezáltal a búzafűlé veszítene értékéből. Ezért alkalmazzuk a  hibernálást vagy más néven sokkoló fagyasztást. Ez fizikailag nem jelent mást, mint az ételekben jelen lévő folyadékrészecskék mikrokristályokká történő fagyasztását. Ellentétben a hagyományos "lassú" fagyasztással, az eljárás során nem alakulnak ki makrokristályok, melyek roncsolják az ételek szövetszerkezetét, így csökkentve fogyasztási értéküket, állagukat. Az így lefagyasztott ételek eltarthatósága -18 0C-on több hónap.

Hol nő a búzafű?
Kevesen mondhatják el magukról, hogy rendelkeznek a hivatalos BIO minősítéssel, de nekünk sikerült megszerezni. Talán nem is kell jobb bizonyíték, hogy a mi Grassdrop búzafűlevünk valóban a lehető legtermészetesebb módon fejlődik, teljesen organikus körülmények között. Mindez természetesen Magyarországon!

Az egyik legnagyobb erősségünk: az íz!
Tudjuk, hogy mindenki a saját portékáját dicséri, ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy kóstolja meg a Grassdrop Búzafűlevet és döntsön maga, hogy jobb e az íze, mint más hasonló termékeknek. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a miénk a legjobb ízű, és erre rendkívül büszkék vagyunk!

Grassdrop Búzafűlé - A Herbális segítség!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim. Nullam tempus leo sit amet enim. Duis vitae augue quis ligula congue imperdiet. Pellentesque id lacus ac tellus pulvinar posuere. Praesent at ante in diam ullamcorper consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.  Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim. Nullam tempus leo sit amet enim. Duis vitae augue quis ligula congue imperdiet. Pellentesque id lacus ac tellus pulvinar posuere. Praesent at ante in diam ullamcorper consectetuer.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim. Nullam tempus leo sit amet enim. Duis vitae augue quis ligula congue imperdiet. Pellentesque id lacus ac tellus pulvinar posuere. Praesent at ante in diam ullamcorper consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim. Nullam tempus leo sit amet enim. Duis vitae augue quis ligula congue imperdiet. Pellentesque id lacus ac tellus pulvinar posuere. Praesent at ante in diam ullamcorper consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.  Praesent varius lacus a metus. Mauris iaculis odio ac orci. Pellentesque vehicula orci et mi. Curabitur libero. Cras gravida orci id enim. Nullam tempus leo sit amet enim. Duis vitae augue quis ligula congue imperdiet. Pellentesque id lacus ac tellus pulvinar posuere.4028 Debrecen, Jánosi u. 15.
Mobil:     +36 30 9358 222
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz